Főnix Camping - Katkó Camping
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2007-10-10
 
A környék nevezetességei

 

 

Főnix Camping Bt.

Tiszamogyorós Tisza-part

 

A Felső-Tisza, a Bereg és a Nyírség vidéke, ahol számos ritka növény és állatfaj él. Nagyszerű program lehetőséget kínálva kis, és nagy természetbúvároknak. A természeti értékek mellett számos épített műemlék és kincs fedezhető fel.

 

A környék nevezetességi:

 

Lónya:

-          Románkori templom (2 km)

-          XVIII. sz. harangláb

 

Zsurk:

-           fa harangláb (10 km)

 

Mándok:

-           Forgách kastély (3 km)

 

Kisvárda:

-          Rétközi Múzeum

-          Rákóczi vár rom

-           Várfürdő (18 km)

 

Szatmárcseke:

-          Kölcsey ház, síremlék,

-           csónakfejfás temető (50 km)

 

Tiszacsécse:

-          Móricz Zsigmond szülőháza (60 km)

 

Kisrozvágy:

-          Berzseny falu, Árpádkori Régészeti Park  (30 km)

 

Karos:

-          Honfoglalás kori temető (40 km)

 

-          Tákos; Csaroda: festett kazettás mennyezetű templomok (30 km)

-          Szatmár-beregi szilva út falvai 50 km

A Főnix- Campingbe érkező vendégeknek a környezet biztosítja a csendes, nyugodt pihenést és azt a lehetőséget, hogy azzal foglalkozzanak, amit a legjobban szeretnek.

-                A Főnix adottságaival biztosítja a nyugodt körülményeket üzleti tárgyalások, munkaebédek, vállalati rendezvények, csapat építő tréningek lebonyolításához.

-                Kiváló területi adottságai kedveznek a vízitúrázók táborozási lehetőségének, az iskolák erdei táborozásának, sátortáborban, illetve apartmanokban történő szálláshelyen.

-                Alkalmas sportegyesületek edző táborozására. Óvodások, kisiskolások egy napos kirándulására, a "madarak fák napja" alkalmából Tiszamogyoróson immáron hagyomány a Nemzetközi Tisza-túra.

-                 Minden év Julius utolsó hetében érnek hozzánk. Ezt az eseményt a Természetbarát Szövetség szervezi Bustyaházától - Szegedig. A hagyományok soraiba tartozik a Zöld Kerék Alapítvány által szervezett kerékpárosok hete.

-                  1 napos osztálykirándulás, hajóval, indulás Gergelyiugornya strandról.

 

Továbbá:

 

Ismerkedés a vidék ezer arcával

 

Szívesen vállaljuk a többnapos kirándulások megszervezését, igény szerint kedvező áron autóbuszt, idegenvezetést, ellátást és szállást biztosítunk saját első osztályú apartmanjainkban 3-4 ágyas szobákban.

Helyt adunk honismereti táboroknak is, ahol a népi mesterségeket pl. agyagozás, kosárfonás sajátíthatják el a gyerekek. Kosárfonó mesterünk ajánlata kosarak, kisebb és nagyobb használati tárgyak készítése.

Hagyományőrző napunk keretében íjászbemutatót tartunk.

 

 

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?